Met aandacht voor het kleinste detail ontwerpen we een unieke keuken die aansluit bij de wensen van de klant. Iedere dag zijn we weer trots dat we dit voor onze klanten mogen realiseren.

Klanten krijgen bij ons precies wat ze willen, maar niet wat ze verwachten. Dit doen we met een team van gedreven specialisten met passie voor hun vak. Samen met onze klant gaan we de creatieve diepte in en daar stopt het niet. Op verzoek verzorgen we het hele traject van A tot Z, zoals installatiewerk, stucwerk, schilderwerk of een complete verbouwing.

Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd. Italiaans keukendesign van Modulnova, met een unieke uitstraling, kwaliteit en materiaalgebruik dat je bij collega’s niet tegenkomt. Maatwerk keukens die speciaal voor jou met alle mogelijke materialen en kleuren op maat worden gemaakt. En ons eigen huismerk, jong in uitstraling en prijs. Een keuken hoeft bij ons niet duurder te zijn, het eindresultaat is altijd van hoge kwaliteit. Dit is waar wij voor staan. Iedere dag weer, jaar in jaar uit.

1980
1991
1993
1996
1998
Jan Wijnand
Robert
Jeroen
Jan Wijnand
Pand Kerkstraat

Een overzicht van onze geschiedenis

1980
1991
1993
1996
1998

Jan Wijnand

Jan Wijnand start zijn eigen bedrijf, waarbij hij met zijn team van monteurs keukens en badkamers monteert. Zijn zonen, Ernst en Jeroen, leren het vak van hun vader en de monteurs, waardoor ze waardevolle technische kennis opdoen die tot op de dag van vandaag van grote waarde is.

Start “Wijnand Keukens”

De werkplaats wordt omgebouwd tot showroom, waar Wijnand Keukens start. Robert van der Zwaag sluit zich aan bij het team en ontwerpt samen met Jan Wijnand de eerste showroom. De  combinatie biedt van keukenzaak en montagebedrijf is een groot succes.

Jeroen treedt toe

Maart 1993 komt Jeroen Wijnand in de zaak, samen met Jan Wijnand en Robert wordt er hard gewerkt en groeit de zaak snel. Al snel hebben we alle monteurs nodig om de zelf ontworpen keukens te monteren en stoppen we met het monteren voor andere zaken.

Nieuwe showroom

Een nieuwe, grotere showroom wordt geopend met 20 high-end keukens, waaronder het merk Bulthaup. Het team groeit snel, met 5 adviseurs en 8 eigen monteurs die de volledige service bieden.

Exclusief Bulthaup dealer

In 1998 krijgen we in de regio Zwolle het exclusieve dealerschap voor bulthaup en openen we aan de Kerkstraat 16 in Zwolle in juni een nieuwe zaak. Ernst treed dan na zijn HTS toe in de zaak in Leek en Jeroen gaat het filiaal in Zwolle leiden. Beide zaken lopen prima en ontwikkelen zich steeds verder als high end keuken leverancier.

2004
2012
2014
2018
2021
Erik Wels
Pand Zwolle
Modulnova 2017
Blade Stone 1 1
Modulnova pand Zwolle

Een overzicht van onze geschiedenis

2004
2012
2014
2018
2021

Erik Wels

Interieurarchitect Erik Wels komt het team versterken.

Nieuwe locatie

Het Bulthaup Zwolle filiaal wordt te klein en er wordt een nieuwe locatie gevonden aan het Assiesplein, tegenover de librije en bij theater de spiegel. Aan de showroom is een kookstudio toegevoegd waar samen met klanten gekookt kan worden.

Modulnova

De samenwerking met het Italiaanse Modulnova is een feit.

Zwolle filiaal

De helft van de vestiging in Leek wordt ingevuld met Modulnova. Het geeft het bedrijf een extra boost en er wordt besloten om ook in Zwolle een Wijnand Keukens filiaal te openen.

We blijven groeien

Opening Wijnand Keukens in Zwolle. De zaak is vanaf het begin een succes. Niet alleen geliefd bij de klant die op zoek is naar uniek Italiaans design. Ook de projectmarkt kan hier heel goed mee bediend worden.

Wijnand Keuken afbeelding 1

Het Wijnand Keukens inspiratieboek vol designs zal helpen met het vinden van de perfecte keuken.

Willem
Willem Keukenarchitect
Inspiratieboek aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Design keuken Amsterdam
Wanneer kom je langs?
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.