De evolutie van stijl

MODULNOVA

Modulnova maakt keukens die tot in het laatste detail zijn doordacht en geperfectioneerd. Gemaakt van enkel de beste natuurlijke materialen. Versterkt door een hoogwaardige afwerking. Het is niet alleen smaakvol Italiaans design. De luxe keukens zijn volledig samengesteld met oog voor functionaliteit. De ruimte wordt optimaal benut met praktische oplossingen. In een keuken van Modulnova geniet je optimaal van alle goede dingen in het leven.

Modulnova Vertical Afbeelding 11

Modulnova keuken

Of het nou gaat om mode, culinaire hoogstandjes of architectuur; de Italianen staan bekend om hun elegante, verfijnde en exclusieve stijl. Sinds 1988 bevestigt het Italiaanse familiebedrijf Modulnova dat dit ook voor hun moderne keukens geldt. De drie broers Dario, Giuseppe en Carlo realiseren exclusieve keukens die als blikvanger fungeren in de ruimte en onderdeel zijn van het gehele interieur. Ontworpen met als doel: samenzijn met het gezin, familie en vrienden. Waar niet alleen gekookt en gegeten wordt, maar ook echt geleefd.

Modulnova Laminaat afbeelding 2

Architectonische elementen

Elke Modulnova keuken is uniek, ze stralen allemaal puur vakmanschap uit. Het samenspel van lijnen en vormen is tot kunst verheven. Waar je ook voor kiest, Modulnova zorgt dat de kwaliteit van ongekende grootte is. Zo ben je er zeker van dat je jarenlang geniet in Italiaanse sferen.

Fly detail 1

Ontelbaar veel interieur mogelijkheden

Modulnova beschouwt de keuken volgens eeuwenoud Italiaanse gebruik als het centrum van de woning. Essentieel is dat het in verbinding staat met de rest van de woning, zodat het dient als de plek waar iedereen samenkomt. Daarom wordt de keuken zo ontwerpen dat hij naadloos aansluit op het interieur. Modulnova biedt hiervoor ontelbare mogelijkheden. De keuken wordt zo niet alleen het centrum van het huis, maar ook het kloppend hart.

Modulnova Living afbeelding 5

Meest uitgebreide showroom van Nederland

Bij Wijnand Keukens delen wij de visie van Modulnova. Wij ontwerpen luxe keukens die onderdeel zijn van het geheel. Gemaakt van de beste materialen en waarin optimaal geleefd kan worden. Laat je inspireren in de meest uitgebreide showrooms van Modulnova in Nederland.

Blade Stone 1 1

Het Wijnand Keukens inspiratieboek vol designs zal helpen met het vinden van de perfecte keuken.

Willem
Willem Keukenarchitect
Inspiratieboek aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Design keuken Amsterdam
Wanneer kom je langs?
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.