Modulnova:
De evolutie van stijl

Modulnova Keuken

Of het nou gaat om mode, culinaire hoogstandjes of architectuur. De Italianen staan bekend om hun elegante, verfijnde en exclusieve stijl. Sinds 1988 bevestigt het Italiaanse familiebedrijf Modulnova dat dit ook voor hun moderne keukens geldt. De drie broers Dario, Giuseppe en Carlo realiseren exclusieve keukens die als blikvanger fungeren in de ruimte. Niet als losstaand gedeelte, maar als onderdeel van het geheel. Ontworpen met het oog op samenzijn met het gezin, familie en vrienden. Waar niet alleen gekookt en gegeten wordt, maar ook echt geleefd wordt.

Modulnova maakt keukens die tot in het laatste detail zijn doordacht en geperfectioneerd. Gemaakt van enkel de beste natuurlijke materialen. Versterkt door exclusieve materialen met een hoogwaardige afwerking. Maar het is niet alleen smaakvol Italiaans design. De luxe keukens zijn volledig samengesteld met oog voor functionaliteit. De ruimte wordt optimaal benut met praktische oplossingen. In een keuken van Modulnova geniet u optimaal van alle goede dingen in het leven.

Architectonische elementen

Elke Modulnova keuken is uniek, maar ze stralen allemaal puur vakmanschap uit. Het samenspel van lijnen en vormen is tot kunst verheven. Maak jouw keuken persoonlijk door een van de vele behandelingen. Ga je bijvoorbeeld voor geborsteld of gezandstraald? Elke behandeling zorgt voor een andere uitstraling. Waar je ook voor kiest, Modulnova zorgt ervoor dat de kwaliteit van ongekende grootte is. Met hun unieke honingraat concept zorgen ze dat zelfs het subtielste blad ijzersterk is. Zo ben je er zeker van dat je jarenlang geniet van Italiaanse stijl.

Ontelbaar veel interieur mogelijkheden

Modulnova beschouwt de keuken volgens eeuwenoud Italiaanse gebruik als het centrum van de woning. Essentieel is dat het in verbinding staat met de rest van de verblijven, zodat het dient als de plek waar iedereen samenkomt. Daarom wordt de keuken zo ontwerpen dat hij naadloos aansluit op de architectuur en het interieur. Modulnova biedt hiervoor ontelbaar veel interieur mogelijkheden. De keuken wordt zo niet alleen het centrum van het huis, maar ook het kloppend hart.

moduc2mi_0062

Meest uitgebreide showroom van Nederland

Bij Wijnand Keukens delen wij de visie van Modulnova. Wij ontwerpen luxe keukens die onderdeel zijn van het geheel. Gemaakt uit de beste materialen en waarin optimaal geleefd kan worden. Daarom beschikken wij over de meest uitgebreide showroom van Modulnova in Nederland.