Moderne keukens

De moderne woonkeuken: een ontmoetingsplek

Een moderne woonkeuken is de ideale plek om samen te komen, te koken en te genieten. Met een naadloze integratie van kook-, eet- en leefruimtes, creëren we een ruimte waarin functionaliteit en gezelligheid samenkomen. Ontdek de mogelijkheden van een moderne woonkeuken en maak van jouw keuken het middelpunt van je huis.

12

Moderne designkeukens: een symbool van stijl

Onze moderne designkeukens combineren functionaliteit met esthetiek op een harmonieuze wijze. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een statement te maken. Met hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpelementen creëren we een keuken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch in gebruik.

Modern landelijke keukens: de perfecte balans

Voor liefhebbers van een mix van moderne en landelijke stijlen bieden wij moderne landelijke keukens. Deze keukens combineren strakke elementen met warme, landelijke accenten, waardoor een unieke en uitnodigende sfeer ontstaat. Ervaar de perfecte balans tussen modern design en landelijke charme in jouw keuken.

02

Creëer een statement met een keuken met eiland

Een moderne keuken met een eiland is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig architecturaal element. Het eiland fungeert als een centraal punt waar je kunt koken, eten en samenkomen met familie en vrienden. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en elegantie van een moderne keuken met een eiland.

Laat je inspireren door moderne keukens

In onze inspiratiepagina vind je een uitgebreide galerij van gerealiseerde moderne keukens. Laat je betoveren door de foto's en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen moderne keuken. Of je nu houdt van strakke minimalistische ontwerpen of juist van een combinatie van moderne en landelijke elementen, hier vind je de inspiratie die je zoekt.

Bekijk al onze stijlen

Bijzonder leven, koken en genieten

Je bent benieuwd wat ons anders gemaakt? Dat merk je vanaf de eerste kennismaking. Wij zijn experts met passie voor ons vak. En daar profiteer jij van. Of het nu gaat om advies, ontwerp, montage of het begeleiden van een complete verbouwing. Wij realiseren de keuken waarvan jij nooit hebt durven dromen.

Laat je inspireren in onze showroom

Plan alvast jouw bezoek aan Wijnand Keukens. Onze experts reserveren dan speciaal tijd voor jou. Laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en krijg vrijblijvend advies.

Plan jouw bezoek
parallax-02

In onze showrooms liggen diverse gratis inspiratieboeken voor jou klaar. Alvast inkijken? Vraag ze aan via het aanvraagformulier.

Inspiratieboeken aanvragen