Luxe keukens

Laat je inspireren door chique keukeninspiratie

Bij ons vind je een exclusieve selectie luxe keukens die voldoen aan de hoogste standaarden van verfijning en kwaliteit. Bekijk de uitgebreide galerij van chique keukens die als inspiratiebron dienen voor jouw eigen droomkeuken. Laat je betoveren door de foto's en ontdek de mogelijkheden om een keuken te creëren die luxe en verfijning uitstraalt.

01

De allure van een luxe keuken met kookeiland

Een luxe keuken met kookeiland is het summum van elegantie en functionaliteit. Het kookeiland vormt het middelpunt van de keuken, waar je kunt koken, entertainen en samenkomen met vrienden en familie. Ontdek de mogelijkheden van een luxueuze keuken met kookeiland en creëer een ruimte waarin schoonheid en praktisch gebruik hand in hand gaan.

Groots genieten in een grote luxe keuken

Een grote luxe keuken biedt ruimte en comfort in overvloed. Met royale werkbladen, uitgebreide opbergruimte en geavanceerde apparatuur, transformeert deze keuken jouw culinaire ervaring tot iets buitengewoons. Laat je inspireren door de grandeur en functionaliteit van een grote luxe keuken die perfect past bij jouw levensstijl.

03

Ontdek vooraanstaande luxe keukenmerken

Wij werken samen met vooraanstaande luxe keukenmerken die bekend staan om hun uitmuntende kwaliteit en exclusieve ontwerpen. Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse meesterwerken, onze collectie omvat chique keukens die een gevoel van raffinement en klasse uitstralen. Laat je inspireren door de luxe keukenmerken die wij aanbieden en vind de keuken die jouw unieke stijl weerspiegelt.

Creëer een hotel chique keukenervaring

Droom je van een keuken met een hotel chique uitstraling? Onze chique keukens brengen de sfeer van een luxe hotel naar jouw eigen huis. Met stijlvolle details, weelderige afwerkingen en een verfijnde ambiance, creëer je een keuken die een gevoel van tijdloze elegantie en gastvrijheid uitstraalt. Laat je inspireren door onze hotel chique keukens en breng een vleugje luxe in jouw dagelijkse leven.

Bekijk al onze stijlen

Bijzonder leven, koken en genieten

Je bent benieuwd wat ons anders gemaakt? Dat merk je vanaf de eerste kennismaking. Wij zijn experts met passie voor ons vak. En daar profiteer jij van. Of het nu gaat om advies, ontwerp, montage of het begeleiden van een complete verbouwing. Wij realiseren de keuken waarvan jij nooit hebt durven dromen.

Laat je inspireren in onze showroom

Plan alvast jouw bezoek aan Wijnand Keukens. Onze experts reserveren dan speciaal tijd voor jou. Laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en krijg vrijblijvend advies.

Plan jouw bezoek
parallax-02

In onze showrooms liggen diverse gratis inspiratieboeken voor jou klaar. Alvast inkijken? Vraag ze aan via het aanvraagformulier.

Inspiratieboeken aanvragen