Italiaanse design keuken

Ontdek sfeervol Italiaans design

Laat je inspireren door onze Italiaanse design keukens. Krijg een indruk van Italiaanse keukenontwerpen die we hebben gerealiseerd. Van strakke modern Italiaanse ontwerpen tot klassiek Italiaanse stijlen, elk project is een unieke uitwerking van Italiaans vakmanschap en verfijning. Van advies en ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij zorgen ervoor dat jouw Italiaanse droomkeuken project een naadloze en plezierige ervaring wordt.

3

Italiaanse keukens in stijlvol design

Onze Italiaanse keukens zijn met oog voor functionaliteit samengesteld. Ze combineren moeiteloos stijl en gebruiksgemak

Modulnova: modern design op maat

Ontdek de vrijheid om je eigen moderne designkeuken samen te stellen, precies zoals jij het wilt. Van een keuken met een eiland tot moderne woonkeukens, Modulnova maakt het mogelijk.

Ontdek de Modulnova stijl
moduc2mi_0062

Een keuken vol Italiaans vakmanschap

Ervaar het vakmanschap en de authenticiteit van onze Italiaanse keukens. Elk detail is met zorg vervaardigd, van de verfijnde afwerking tot de doordachte functionaliteit. Onze keukens belichamen de essentie van Italiaanse stijl en bieden een harmonieuze combinatie van vorm en functie.

Luxe Italiaanse keukens: stijlvol en op maat

Laat je betoveren door onze luxueuze designkeukens, volledig op maat gemaakt. Of je nu droomt van een keuken met een kookeiland of een ruime luxe keuken, wij realiseren jouw wensen.

Bekijk al onze stijlen

Bijzonder leven, koken en genieten

Je bent benieuwd wat ons anders gemaakt? Dat merk je vanaf de eerste kennismaking. Wij zijn experts met passie voor ons vak. En daar profiteer jij van. Of het nu gaat om advies, ontwerp, montage of het begeleiden van een complete verbouwing. Wij realiseren de keuken waarvan jij nooit hebt durven dromen.

Laat je inspireren in onze showroom

Plan alvast jouw bezoek aan Wijnand Keukens. Onze experts reserveren dan speciaal tijd voor jou. Laat je inspireren door de diverse keukenopstellingen en krijg vrijblijvend advies.

Plan jouw bezoek
parallax-02

In onze showrooms liggen diverse gratis inspiratieboeken voor jou klaar. Alvast inkijken? Vraag ze aan via het aanvraagformulier.

Inspiratieboeken aanvragen